Avaimen hankinta

 

 

 

KARSIKON, REIJOLAN JA NIITTYLAHDEN LAITUREIDEN VANHA ASIAKAS

 

Kevään 2021 venepaikkalaskun hintaan on lisätty avaimen lunastusmaksu 23,5 €. Jokaiselle venepaikalle on lunastettava ainakin yksi avain. Avaimella ei ole panttia, vaan se jää venepaikan haltijan omaisuudeksi.

Maksettuanne venepaikkanne, voitte noutaa avaimen asiakaspalvelustamme Holiday Linnunlahden toimistosta. Maksun kirjauduttua järjestelmäämme, teille tulee suorituksesta vahvistus tekstiviestillä ja sähköpostilla. Maksun suorittamisesta voi kulua joitain päiviä ennen kuin maksu kirjautuu järjestelmäämme. Maksun todistamiseksi käy myös pankin kuitti suorituksesta, jolloin sen kirjautumista järjestelmäämme ei tarvitse odottaa. Seuraavina vuosina avaimen hintaa ei enää lisätä olemassa olevan venepaikan yhteyteen. Mikäli haluatte lisää avaimia venepaikallenne, niin ohjeistus siihen löytyy alta.

Uusi asiakaspalvelumme toimii 15.3 – 15.9.2020 välisen ajan Holiday Linnunlahden yhteydessä osoitteessa Linnunlahdentie 1, 80110 Joensuu.

Asiakaspalvelumme on avoinna seuraavasti:

 

MA – PE klo 8-12 ja 16-20

 

 

UUDEN VENEPAIKAN VUOKRAAJA


Linnunlahden, Kalastajankadun, Kaupungintalon rannan, Kurapuron, Ukonniemen, Karsikon, Reijolan ja Niittylahden venesatamissa on käytössä Abloy Pulse järjestelmä. Avaimesta peritään venepaikkavuokran lisäksi 23,5 euron avainmaksu, joka sisältyy järjestelmässä olevan paikan hintaan. Avaimen voi hakea asiakaspalvelustamme Holiday Linnunlahden tiloista, kun paikka on maksettu.

Venepaikkamaksun kirjauduttua järjestelmäämme, teille tulee suorituksesta vahvistus tekstiviestillä ja sähköpostilla. Mikäli olette varanneet paikan sähköisestä venepaikkojen varausjärjestelmästä, maksuu kirjautuu tietoihimme välittömästi. Mikäli olette maksaneet venepaikan laskulla, niin voi kulua joitain päiviä ennen kuin maksu kirjautuu järjestelmäämme. Maksun todistamiseksi käy myös pankin kuitti suorituksesta, jolloin sen kirjautumista järjestelmäämme ei tarvitse odottaa. Venepaikasta luovuttaessa avainmaksua ei palauteta, vaan se jää venepaikan vuokraajan omaisuudeksi.

 

Muissa Venesatamissamme on käytössä joko Abloy Classic tai Abloy Profile ACL avain. Venepaikkamaksun kirjauduttua järjestelmäämme, saatte tekstiviestin ja sähköpostin, josta löytyy avaimen peitenumero. Tällä peitenumerolla voitte käydä teettämässä avaimen lukkoliikkeessä tai suutarilla omalla kustannuksella.

 

Asiakaspalvelumme 15.3 - 15.9.2021 välisenä aikana:

Holiday Linnunlahti

Linnunlahdentie 1

80110 Joensuu

toimisto@saimaansatamat.fi

013 337 0275

Avoinna ma-pe klo 8-12 ja 16-20

 

Lisäavaimen saamiseksi on kaksi eri vaihtoehtoa.

 

1) Haluatte uuden avaimen:

Uudet avaimet voitte käydä ostamassa Joensuun Lukituspisteeltä osoitteesta Alasintie 3, 80130 Joensuu (ma - pe 8:00 - 16:00). Avain koodataan samalla venelaituriinne sopivaksi. Hintaa avaimella on 35 € / kpl, sis. alv 24%.

Venepaikkamaksun tulee olla maksettuna jotta avain voidaan myydä. Venepaikkamaksun kirjauduttua järjestelmäämme, teille tulee suorituksesta vahvistus tekstiviestillä ja sähköpostilla. Mikäli olette varanneet paikan sähköisestä venepaikkojen varausjärjestelmästä, maksu kirjautuu tietoihimme välittömästi. Mikäli olette maksaneet venepaikan laskulla, niin voi kulua joitain päiviä ennen kuin maksu kirjautuu järjestelmäämme. Maksun todistamiseksi käy myös pankin kuitti suorituksesta, jolloin sen kirjautumista järjestelmäämme ei tarvitse odottaa.

 

2) Teillä on jo käytössä muita Abloy Pulse Avaimia.

Voitte käydä ohjelmoimassa avaimen veloituksetta 15.3.2021 alkaen asiakaspalvelussamme Holiday Linnunlahden toimistolla osoitteessa Linnunlahdentie 1, 80110 Joensuu. Venepaikkamaksun tulee olla maksettuna jotta avain voidaan ohjelmoida. Venepaikkamaksun kirjauduttua järjestelmäämme, teille tulee suorituksesta vahvistus tekstiviestillä ja sähköpostilla. Mikäli olette varanneet paikan sähköisestä venepaikkojen varausjärjestelmästä, maksu kirjautuu tietoihimme välittömästi. Mikäli olette maksaneet venepaikan laskulla, niin voi kulua joitain päiviä ennen kuin maksu kirjautuu järjestelmäämme. Maksun todistamiseksi käy myös pankin kuitti suorituksesta, jolloin sen kirjautumista järjestelmäämme ei tarvitse odottaa.

Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 8-12 ja 16-20.

Lomake

Ota yhteyttä