Avaimen hankinta

 

UUDEN VENEPAIKAN VUOKRAAJA


Linnunlahden, Kalastajankadun, Kaupungintalon rannan, Kurapuron, Ukonniemen, Karsikon, Reijolan ja Niittylahden venesatamissa on käytössä Abloy Pulse järjestelmä. Avaimesta peritään venepaikkavuokran lisäksi 23,5 euron avainmaksu, joka sisältyy järjestelmässä olevan paikan hintaan. Avaimen voi hakea asiakaspalvelustamme Holiday Linnunlahden tiloista, kun paikka on maksettu.

Venepaikkamaksun kirjauduttua järjestelmäämme, teille tulee suorituksesta vahvistus tekstiviestillä ja sähköpostilla. Mikäli olette varanneet paikan sähköisestä venepaikkojen varausjärjestelmästä, maksuu kirjautuu tietoihimme välittömästi. Mikäli olette maksaneet venepaikan laskulla, niin voi kulua joitain päiviä ennen kuin maksu kirjautuu järjestelmäämme. Maksun todistamiseksi käy myös pankin kuitti suorituksesta, jolloin sen kirjautumista järjestelmäämme ei tarvitse odottaa. Venepaikasta luovuttaessa avainmaksua ei palauteta, vaan se jää venepaikan vuokraajan omaisuudeksi.

 

Muissa Venesatamissamme on käytössä joko Abloy Classic tai Abloy Profile ACL avain. Venepaikkamaksun kirjauduttua järjestelmäämme, saatte tekstiviestin ja sähköpostin, josta löytyy avaimen peitenumero. Tällä peitenumerolla voitte käydä teettämässä avaimen lukkoliikkeessä tai suutarilla omalla kustannuksella.

 

Asiakaspalvelumme 16.9 - 14.3.2022 välisenä aikana:

Satamatie 4

80220 Joensuu

Palvelemme talviaikaan pääsääntöisesti sähköpostitse ja puhelimella.

toimisto@saimaansatamat.fi

013 337 0275

Avoinna ma-pe klo 8-15

 

Lisäavaimen saamiseksi on kaksi eri vaihtoehtoa.

 

1) Haluatte uuden avaimen:

Uudet avaimet voitte käydä ostamassa Joensuun Lukituspisteeltä osoitteesta Alasintie 3, 80130 Joensuu (ma - pe 8:00 - 16:00). Avain koodataan samalla venelaituriinne sopivaksi. Hintaa avaimella on 35 € / kpl, sis. alv 24%.

Venepaikkamaksun tulee olla maksettuna jotta avain voidaan myydä. Venepaikkamaksun kirjauduttua järjestelmäämme, teille tulee suorituksesta vahvistus tekstiviestillä ja sähköpostilla. Mikäli olette varanneet paikan sähköisestä venepaikkojen varausjärjestelmästä, maksu kirjautuu tietoihimme välittömästi. Mikäli olette maksaneet venepaikan laskulla, niin voi kulua joitain päiviä ennen kuin maksu kirjautuu järjestelmäämme. Maksun todistamiseksi käy myös pankin kuitti suorituksesta, jolloin sen kirjautumista järjestelmäämme ei tarvitse odottaa.

 

2) Teillä on jo käytössä muita Abloy Pulse Avaimia.

Voitte käydä ohjelmoimassa avaimen veloituksetta 16.9.2021 alkaen toimistossamme Joensuun Syväsatamassa osoitteessa Satamatie 4, 80220 Joensuu. Venepaikkamaksun tulee olla maksettuna jotta avain voidaan ohjelmoida. Venepaikkamaksun kirjauduttua järjestelmäämme, teille tulee suorituksesta vahvistus tekstiviestillä ja sähköpostilla. Mikäli olette varanneet paikan sähköisestä venepaikkojen varausjärjestelmästä, maksu kirjautuu tietoihimme välittömästi. Mikäli olette maksaneet venepaikan laskulla, niin voi kulua joitain päiviä ennen kuin maksu kirjautuu järjestelmäämme. Maksun todistamiseksi käy myös pankin kuitti suorituksesta, jolloin sen kirjautumista järjestelmäämme ei tarvitse odottaa.

Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 8-15.

Varmistathan paikallaolomme ensin puhelimella, kiitos.

Lomake

Ota yhteyttä