Avaimen hankinta

UUDEN VENEPAIKAN VUOKRAAJA


Linnunlahden, Kalastajankadun, Kaupungintalon rannan, Kurapuron ja Ukonniemen venesatamissa on käytössä Abloy Pulse järjestelmä. Avaimesta peritään venepaikkavuokran lisäksi 23,5 euron avainmaksu, joka sisältyy järjestelmässä olevan paikan hintaan. Avaimen voi hakea 31.10.2020 saakka toimistoltamme Joensuun syväsatamasta, kun paikka on maksettu. 

Venepaikkamaksun kirjauduttua järjestelmäämme, teille tulee suorituksesta vahvistus tekstiviestillä ja sähköpostilla. Mikäli olette varanneet paikan sähköisestä venepaikkojen varausjärjestelmästä, maksuu kirjautuu tietoihimme välittömästi. Mikäli olette maksaneet venepaikan laskulla, niin voi kulua joitain päiviä ennen kuin maksu kirjautuu järjestelmäämme. Maksun todistamiseksi käy myös pankin kuitti suorituksesta, jolloin sen kirjautumista järjestelmäämme ei tarvitse odottaa. Venepaikasta luovuttaessa avainmaksua ei palauteta, vaan se jää venepaikan vuokraajan omaisuudeksi.

 

Muissa Venesatamissamme on käytössä joko Abloy Classic tai Abloy Profile ACL avain. Venepaikkamaksun kirjauduttua järjestelmäämme, saatte tekstiviestin ja sähköpostin josta löytyy avaimen peitenumero. Tällä peitenumerolla voitte käydä teettämässä avaimen lukkoliikkeessä tai suutarilla omalla kustannuksella.

 

Asiakaspalvelumme 15.9.2020 - 14.3.2021 välisenä aikana:

Saimaan Satamat Oy

Satamatie 4

80230 Joensuu

toimisto@saimaansatamat.fi

013 337 0275

Avoinna ma-pe klo 8-15 (Emme ole aina paikalla, joten varmistathan asian etukäteen soittamalla tai sähköpostilla, kiitos)

 

Lisäavaimen saamiseksi on kaksi eri väihtoehtoa.

 

1) Haluatte uuden avaimen:

Uudet avaimet voitte käydä ostamassa Joensuun Lukituspisteeltä osoitteesta Alasintie 3, 80130 Joensuu (ma - pe 8:00 - 16:00). Avain koodataan samalla venelaituriinne sopivaksi. Hintaa avaimella on 35 € / kpl, sis. alv 24%.

Venepaikkamaksun tulee olla maksettuna jotta avain voidaan myydä. Venepaikkamaksun kirjauduttua järjestelmäämme, teille tulee suorituksesta vahvistus tekstiviestillä ja sähköpostilla. Mikäli olette varanneet paikan sähköisestä venepaikkojen varausjärjestelmästä, maksuu kirjautuu tietoihimme välittömästi. Mikäli olette maksaneet venepaikan laskulla, niin voi kulua joitain päiviä ennen kuin maksu kirjautuu järjestelmäämme. Maksun todistamiseksi käy myös pankin kuitti suorituksesta, jolloin sen kirjautumista järjestelmäämme ei tarvitse odottaa.

 

2) Teillä on jo käytössä muita Abloy Pulse Avaimia.

Voitte käydä ohjelmoimassa avaimen veloituksetta 15.9.2020 alkaen toimistolla osoitteessa Satamatie 4, 80230 Joensuu. Venepaikkamaksun tulee olla maksettuna jotta avain voidaan ohjelmoida. Venepaikkamaksun kirjauduttua järjestelmäämme, teille tulee suorituksesta vahvistus tekstiviestillä ja sähköpostilla. Mikäli olette varanneet paikan sähköisestä venepaikkojen varausjärjestelmästä, maksuu kirjautuu tietoihimme välittömästi. Mikäli olette maksaneet venepaikan laskulla, niin voi kulua joitain päiviä ennen kuin maksu kirjautuu järjestelmäämme. Maksun todistamiseksi käy myös pankin kuitti suorituksesta, jolloin sen kirjautumista järjestelmäämme ei tarvitse odottaa.

Avoinna ma-pe klo 8-15 (Emme ole aina paikalla, joten varmistathan asian etukäteen soittamalla tai sähköpostilla, kiitos)

 

 

Lomake

Ota yhteyttä